blikkenslager

At flytte en håndvask

At flytte en håndvask

Jeg har længe været irriteret over, at min håndvask i køkkenet var placeret midt i det hele. Det giver ikke meget plads at arbejde på i køkkenet, og jeg ville gerne have den flyttet. Det ville selvfølgelig kræve en ny bordplade, og at skabene blev flyttet lidt. Desuden krævede det noget blikkenslagerarbejde, for rørene skulle også tilpasses, så det hele virkede, som det skulle.

Jeg gik i gang

Mest min far, der er noget mere handy end mig. Han fik skiftet bordpladen og flyttet skabet. Han lavede også plads til den nye vask, og han fik samlet vandhanen oveni. Det eneste var vandforsyningen og tilslutningen i øvrigt. Det ville han ikke røre ved, så der var ikke andet for end at finde en professionel, der kunne klare det arbejde. Det er nu også en god idé med en, der ved, hvad han laver, for en vandskade er ikke lige det, man skal gå efter. Men det er en ret stor risiko, hvis man ikke helt ved, hvad man laver.

Jeg kiggede lidt rundt på nettet, og jeg fandt hurtigt den blikkenslager i københavn, jeg gerne ville bruge. De kunne komme hurtigt, og de ville kunne slutte det hele til, uden der skulle pilles ved rør og afløb. Noget jeg slet ikke havde overvejet, inden jeg gok i gang. Så det er en erfaring, jeg er blevet rigere, skulle jeg ville lave om igen en gang.

Smukt arbejde

De fik hurtigt sluttet det hele til, og nu har jeg så rindende vand i køkkenet. Det var en god beslutning at få flyttet den håndvask. Der er så meget mere plads at arbejde på nu, og det er lettere at bruge køkkenet helt generelt. Og desuden fik jeg arbejdet med vasken rigtig billigt og i en god kvalitet, så det kan jeg bestemt heller ikke klage over.