feriebolig toscana

Derfor skal du holde ferie i Toscana

Derfor skal du holde ferie i Toscana
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Drømmer du om at opleve den autentiske følelse af at være i Italien? Så kan det faktisk godt være, at du ikke behøver at rejse til storbyer som Rom og Milano. Her møder du nemlig også en masse turister, og der er rigtig meget fart på. Er du derimod mere til den afslappende stemning blandt de ægte italienere, så bør du uden tvivl besøge Toscana. I dette blogindlæg får du tre gode grunde til, at du skal tage til Toscana i Italien på din næste ferie. 

Smukke byer

Toscana byder på flere smukke byer, hvor du kan vælge at bosætte dig med dine venner eller familie. Når du har valgt en af byerne, kan du med fordel tage på udflugt til de andre byer. I Toscana kan du opleve nogle af Italiens mest ikoniske byer, der vækker minder fra det gamle Italien. Her kan du eksempelvis bo i Pisa og opleve det skæve tårn. Ellers er der familievenlige Lucca og Firenze, som også er smukke byer med plads til at udforske Italiens historie og få en bid af det ægte Italien. Her kan i med fordel bo i en feriebolig Toscana.

Unik historie

Toscana har skabt mange store personligheder, hvor de mest kendte er Dante, Leonardo da Vinci og Machiavelli. Disse italienske personligheder var alle Toscanere. Du kan lære en masse om deres opvækst og liv i smukke Toscana. Så er du på udkig efter at være kulturel på din ferie med familien eller vennerne, har Toscana en unik historie, som kan give dig et helt specielt indblik i Italien. 

Venlige indfødte 

Befolkningen i Toscana er som regel yderst gæstfri og rolig. Her er der nemlig plads til at nyde dagen og det skønne vejr uden at skulle skynde sig. Derfor er Toscana også kendt for at være et sted, hvor rigtige livsnydere tager hen og slapper af.