mad ud af huset

Bedre mad ud af huset fås ikke!

Bedre mad ud af huset fås ikke!

Skal du have bestilt mad ud af huset til rette tid, bedste pris og – ikke mindst – den højeste kvalitet, så skal du altså handle her: http://ebuffet.dk/

Bum. Så kan det faktisk ikke siges kortere, men jeg vil gerne forklare lidt mere om firmaet, så det ikke bare lyder som en hurtig salgstale uden indhold.

Folk, der kender mig, ved også, at jeg ikke er den type, der skriver stolpe op og stolpe ned, når jeg skal anbefale nogle firmaer eller produkter, når jeg da for en sjælden gangs skyld gør det.

Men her vil jeg gøre en mindre undtagelse, og så endda så kort tid efter en succesholdig oplevelse med e-buffet, så jeg allerede nu her to dage efter den gode oplevelse med dem sidder ved keyboardet for at forsøge at beskrive min tilfredsstillende oplevelse med dette firma.

Jeg er jo ikke forfatter, men derfor prøver jeg da stadig lige at sammenfatte alle de følelser af glæde hos mig selv og mine gæster, som der udelukkende var i den positive og overraskende ende på den gode måde, da vi sidste weekend indtog mad fra e-buffet.

Nu om dage er det jo mest moderne at sige, at man har lavet maden selv. Gerne helt fra bunden, økologisk og af egne råvarer fra haven.

Men sandheden er, i hvert fald for mig, at jeg lever en travl tilværelse, hvor jeg ofte må give køb på at tilberede maden selv endsige bare købe noget hurtig ind, når jeg ellers forsøger at være social og samle folk til middag.

Så jeg tænkte: Hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk, når jeg alligevel tænker at springe nogle led over i processen her med at lave mad – eller mangel på samme.

Derfor kontaktede jeg e-buffet.dk, som jeg havde fået anbefalet via den nærmeste venindekreds af en, der endda selv skulle være med sidste weekend som gæst.

Og jeg blev da på ingen måde skuffet!

Fornem levering, god service, varm mad(!) og udsøgte råvarer. 

Der var vitterligt ikke et øje tørt, men alle munde var mætte. Og de få rester, der var tilbage, gemte jeg da til mig selv til dagen efter.

Skal du købe mad udefra – og det er der altså ingen skam i, når det bliver gjort så godt som her – så skal du altså gøre det via e-buffet.dk!