Gabor

Sandaler, der kan bruges til det hele

Sandaler, der kan bruges til det hele

Jeg har egentlig ikke specielt mange sko, støvler og sandaler, men det jeg så har, det er nøje udvalgt. Jeg kan lide de klassisk, så det jeg har skal kunne bruges til det hele. Hverdag som fest. Samtidig går jeg op i, at det er god kvalitet, som jeg kan mærke er godt at have på selv i lang tid af gangen. Jeg køber gerne nyt på alle tidspunkter af året, for jeg kan altid bruge det, når det kommer i sæson. Ved at vælge noget, der er godt og klassisk, så går det ikke lige af mode med det samme, og det betyder rigtig meget. Så er jeg sikker på, det også passer til min tøjstil, der også er meget klassisk.

Gode sko er en god investering

Det er faktisk lidt utroligt, hvad ens fødder udsættes for. De pakkes ind i sko hele dagen. For mig er det derfor også vigtigt, at jeg har to par af hver slags, så jeg kan give fodtøjet et lille hvil ind imellem. Lige nu vidste jeg, at det var et par elegante, sorte sandaler, jeg skulle bruge. Det ene par var ikke meget værd, og de var derfra røget ud. Der er god tid til sommer, men jeg kan lide at være velforberedt. Jeg ville gerne have et nyt par fra gabor sko. Jeg har altid været glad for deres sko.

Jeg fandt det perfekte par

Men sandaler er der ikke mange af fremme om vinteren, og jeg havde dog ikke tålmodighed til at vente til foråret kommer, så jeg gik på nettet i stedet. Hvor jeg fandt det perfekte par. Og jeg fik øjnene op for, at det, jeg lige efterspørger, er noget, der findes på denne side. De rigtige mærker og også det, der måske ikke lige er i sæson, men som jeg gerne vil have.