franske døre

Så lykkedes det endeligt

Så lykkedes det endeligt

Der er mange, som laver døre, også franske døre, men det er ikke noget, som er let at finde, når man har et hus, som er i en særlig stil. Meget moderne, og vi vil ikke have noget, som ikke passer ind i stilen med de andre døre, som er i huset.

Vi havde ledt højt og lavt, og der var ikke noget, som tydede på, at vi ville finde dørene, indtil vi ved et tilfælde kom ind på https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html, hvor de havde et stort udvalg i klassiske, franske døre, men i et moderne look og i moderne materialer.

Priserne var gode, næsten for gode, og kvaliteten så ud til at være i top, så vi skrev til kundeservice som, til vore overraskelse, allerede havde svaret dagen efter. Priserne var med moms, og de gjorde meget ud af sikre, vi kunne ringe, så de eventuelt kunne rådgive os, så vi ville få lige det, som vi skulle bruge.

Perfekt service

Det gjorde jeg, og jeg må sige, at deres service er den bedste, jeg har oplevet noget sted. De fik guidet mig og sikret, jeg fik bestilt lige de franske døre, jeg ville have.

Så var der kun tilbage at vente og så krydse fingre for, at de kunne holde alt det, de lovede, selvom jeg tvivlede på det, for de lovede meget.

Vi skulle dog ikke vente længe, før det hele kom frem, og vi kunne se, at de holdt alt de lovede. Varerne blev leveret hurtig, og kvaliteten var helt i top på alt, så vi var lykkelige, da vi også opdagede, at det hele passede ind, og vi allerede samme aften, vi fik dørene leveret, kunne få dem installeret og så hvor godt, de passede.

At firmaet leverer på alle parametre er måske endda for mildt et udtryk, for lige meget hvor jeg kigger på denne handel, så har de leveret langt mere, end jeg forventede, de ville og kunne, og til en pris, som er langt under det, som jeg frygtede, det ville koste mig.