Firmafrugt

Den søde sult

Den søde sult

De fleste oplever indimellem det at gå sukkerkold. Det er ikke særlig rart, og man har ingen energi til noget som helst. Når man endelig får noget at spise, så spiser man enten for hurtigt, eller også er det ikke ligefrem sundt, det der kommer i mund og mave. Det ville vi gerne ændre på vores arbejdsplads for at se, om slik og sukker helt eller i det mindste delvist kunne erstattes af et sundere alternativ som frugt.

Et valg med succes

Vi besluttede os derfor til at prøve en frugtordning fra http://www.frugtcompagniet.dk/ i 14 dage til at starte med. For at se om det havde en effekt, når den lille eller store sult meldte sin ankomst, og det ikke lige var enten tid til frokost eller fyraften. Det skulle vise sig allerede efter den første uge, at det havde en effekt – og en meget positiv en af slagsen.

Lækkersult og lignende blev klaret af sprøde æbler og pærer eller en banan. Det gik hurtigt op for os, at det her var mere end bare en god strøtanke, og vi vidste derfor hurtigt, at vi skulle fortsætte med denne ordning.

De leverer kvalitet til tiden

Ikke kun var alle medarbejdere rigtig glade for at få leveret frugt, den frugt, der kommer, er altid frisk og lækker. Ingen bekymringer om æbler, der er blevet stødt eller bananer med brune pletter. Når min mave indimellem begynder at rumle, så skal jeg da også hen at kigge på dagens udvalg og have et eller andet.

Så ja, måske sniger vi sundhed ind ad bagvejen til de ansatte, men når det er så lækkert, velsmagende og populært, så er der nok ingen, der har lyst til at klage eller til at sige, at vi presser noget ned over hovedet på dem og tvinger dem til at ændre livsstil.