Arcopedico

Fodformet og elegant

Fodformet og elegant

Jeg har altid fået at vide, jeg skulle gå i sko, som ikke ødelægger mine fødder mere, end de er i forvejen, så jeg har altid gået efter mærker som Arcopedico, for det er dem, som jeg ikke kun går bedst i, men som også er pænest, hvis du spørger mig. Og når du, som jeg, er på fødderne hele dagen, så er det en god idé at have fodtøj, som kan holde til det, og som ikke gør ondt i dine fødder.

Et godt tip

Derfor blev jeg mere vild med min mand, da han kom og fortalte mig, at han havde fået navnet på en hjemmeside, hvor de havde Arcopedico til rigtig gode priser, og hvor de også havde et stort udvalg.

Vi tog en hurtig kig på hjemmesiden, deres priser var gode, og de havde et stort udvalg inklusiv lige dem, som jeg gerne ville have. En klassisk, sort sko i læder, som jeg kan have på hele dagen og ikke føle, jeg har sko på overhovedet.

Skønt fodtøj til mig

Vi placerede en ordre hos dem på de sorte sko med det samme, og så var der bare tilbage at vente på, de kom frem. Vi kom dog ikke til at vente længe, for allerede ugen efter kom de, og jeg kunne prøve dem og ved selvsyn se, at det var de samme sko i samme kvalitet, som jeg kunne købe i vores lokale skoforretning, men til en noget højere pris.

Vi har siden købt mange sko og støvler hos dem til hele familien, hver eneste gang har de leveret hurtigt, og deres priser og generelle service er bedre, end vi oplever det andre steder. Det er utroligt, at de ikke forlanger langt højere pris, men vi klager selvfølgelig ikke over det, for hvem kan ikke lide at spare penge og samtidig få kvalitet og god service.