Rieker

Komfortabelt og elegant

Komfortabelt og elegant

Man kan ikke få for mange sko, det er et af de faktum, jeg lever mit liv efter, men det er en dyr udskrivning, hvis jeg skal købe sko hver gang, jeg skal til et nyt arrangement. Jeg er nu også blevet lidt kræsen, og jeg går nu efter en blanding af komfort, kvalitet og elegance, så der er færre og færre mærker, som jeg kan købe, og desværre er det de dyre, som står tilbage.

De bedste mærker et sted

Derfor blev jeg så glad, da min søster kom og viste mig en hjemmeside, hvor hun nu købte alle hendes sko. Der var alle de mærker, som jeg godt kan lide, og de havde blandt andet den elegante ballerina i mørk blå, som jeg havde ledt så længe efter.

Jeg stolede på min søster og placerede med det sammen en ordre hos https://tondersko.dk/, og jeg fik noget af en overraskelse over, hvor hurtigt de lovede at levere skoene, men de løj ikke. Allerede efter nogle få arbejdsdage, så kom mine nye sko, og der var ingen forskel på kvaliteten. Det var den samme som den, jeg kunne få i forretningerne ikke så langt væk i centret. 

Prisen, som jeg gav for det hele, var langt under det, som jeg skulle give andre steder, og den service, der var, når jeg snakkede med deres kundeservice, var helt i top.

Stort udvalg og bare helt perfekt

Deres udvalg var enormt, og de har sko til hele familien. Det er virkelig noget, som kan spare os for mange penge og tid, så det er noget, som jeg kommer til at benytte mig meget af.

Til alle, som gerne vil have sko i en rigtig god kvalitet, og som ikke er interesseret i at bruge timer på at lede i en forretning, der kan jeg kun anbefale at gøre som min søster og jeg. Der er samme kvalitet og til lavere priser og med et stort udvalg. Det er lige, som vi gerne vil have det.