Lydbøger

Læsehestens paradis

Læsehestens paradis

Det er hvad, vores hjem ofte er blevet kaldt, for både min mand og jeg har altid været utrolig glad for bøger, og derfor har vi også oprettet, hvad mange vil kalde for et mindre bibliotek.

Bøger alle vegne

Vi køber mindst et par bøger hver om måneden, og vi læser dem alle. Det er bøger, som er i alle genrer, og det er bøger, som dækker over alle former for både fag- og skønlitteratur. Vi nyder begge at sidde og læse både i haven og alle andre steder. Specielt når vi tager toget eller bilen, så er det tit, at den som ikke kører, sidder og læser. Det er alle steder, og på ferierne har vi altid en kuffert med kun til bøger.

Men for et par måneder siden, så fik jeg en lille overraskelse, for der fik jeg af mine børn et abonnement på lydbøger. Noget som jeg kun perifert havde stiftet bekendtskab med, men jeg er blevet så glad for det. Da min mand allerede efter 14 havde lånt mit politikenbooks abonnement flere gange, så købte vi også et abonnement til ham. Det gik så let, som var det smurt i olie.

God hjælp

Kundeservice hjalp os med at få det hele på plads, og vi kunne med det samme se, at det klart var det bedste, som der er på markedet, og det er let at bruge.

Men det, som er bedst, er, at abonnement indeholder et enormt sortiment. Der er bøger i alle genrer, og der er noget for enhver smag. Og når det er til to læseheste, som min mand og jeg, så er et kun godt, at der er gode chancer for, at vi altid kan finde noget at lytte til. Desuden er priserne meget konkurrencedygtige, så vi bliver, hvor vi er, så længe vi ved, at der er den service, som vi har fået indtil nu, og der er så stort et sortiment.