billede på lærred

Her skal du vælge billede på lærred

Her skal du vælge billede på lærred

Som selvstændig fotograf elsker jeg at nørde med detaljerne i mine billeder på grænsen til, hvad man ville finde fornuftigt, men det er vel netop derfor man brænder for sin passion: man kan ikke lade være!

Derfor vælger jeg altid samarbejdspartnere, kunder og leverandører, der ånder og brænder for produktet på samme måde, som jeg gør, og det er også årsagen til, at jeg skriver dette indlæg, for jeg vil gerne fremhæve et godt firma i branchen.

Der er tale om SUMOpix, der har specialiseret sig i at overføre billeder og fotografier til lærreder. Det er der for sådan ikke noget odiøst i, men grunden til, at jeg gerne vil anbefale dem på det kraftigste, er, at jeg udelukkende har haft positive oplevelser med dem og altid har fået de færdige produkter lige sådan, som jeg ønskede dem ned til mindste detalje.

Der er nemlig en grund til, at de på anmeldersitet Truspilot har sådan en så høj score og er de bedste i kategorien “fotoprint”, for deres teknik med billede på lærred er helt exceptionel, hvad angår teknik og detaljerigdom. Jeg har aldrig oplevet at få et slutprodukt, hvor der var den mindste sløring eller udtværethed at spore.

Jeg er professionel med mine billeder, som jeg kræser for, så vidt jeg kan, men jeg har ikke forstand på at overføre og skabe det bedste billede til lærred, så det er lidt af et tillidsspørgsmål at overdrage ens personlige billeder til andre og håbe, at det bliver godt.

Men selv hvis man skulle stå i det usandsynlige tilfælde, at man ikke er tilfreds med resultatet, så tilbyder SUMOpix fuld returret – selvom jeg dog aldrig har haft behov for det, så giver det en indre ro at vide.

Desuden er de hurtige med leveringen, og skulle man ikke selv have et billede, man vil have overført til ramme, så kan man vælge et fra deres database.