KREA

Det bedste legetøj i verden

Det bedste legetøj i verden

Det er den slags, der bare holder, og som starter mange lege samtidig. Børn må gerne have en rå skitse at more sig derfra. De skal udfordres, og de skal finde på. De skal have det sjovt. Og det hele skal foregå med noget, der virker, der er sundt, der er udviklende og som er holdbart. For mig er der nogle enkelte mærker, der opfylder de krav, og jeg foretrækker derfor altid at købe lige netop dem til mine børn.

Flotte farver tiltrækker altid

Klare og flotte farver virer som magneter på børn. Jeg kan nu også selv lide den slags, så jeg forstår helt sikkert børnene. Lige for tiden er min datter ikke kun til smukke farver, hun er også til rigtig meget far, mor og børn-leg. Det er en sjov leg, som hun leger både alene og sammen med andre. Derfor var jeg ikke  tvivl om, at hun skulle have sig en dukkevogn, der kunne bidrage endnu mere til legen.

Der var heller ingen tvivl om, at den skulle være rød. Sådan rigtig postkasserød. En rigtig piget farve til en rigtig pige. Jeg har fundet den på https://farmorsoutlet.dk/maerker/krea, hvor jeg rigtig tit køber legetøj. Her er de bedste mærker nemlig samlet til de absolut bedste priser. En kombination, jeg er stor tilhænger af.

Fremme på rekordtid

Som sædvanlig kom gaven til min datter hurtigt. Det slår aldrig fejl, når man handler her. Det bliver godt her i weekenden, for så kan vi rigtig lege med alle dukkerne og bamserne. Min datter er selvfølgelig altid mor. Jeg er nogle gange den uartige storesøster, andre gange far. Det varierer. Men alle de små skal vi passe. De skal have mad og drikke, og de skal skiftes og puttes.

Det hele er sjovt og hyggeligt. Vi finder altid på noget nyt til legen, der gør den anderledes og ny.