Bryg selv øl

Ny øl på ny flasker

Ny øl på ny flasker

Jeg har altid leget lidt med ideen om at brygge mit egen øl, og da en af knægtene kom og snakkede med mig om netop det, så tog jeg chancen og gik i gang med at undersøge, hvad man skal gøre, og hvad man skal bruge, for at komme i gang, og der fik jeg så min første overraskelse, for alle mine forestillinger om hvor let det ville være, gik fløjten.

Der skulle en del remedier til for at få en god øl, og det var ikke så let, som alle mine fine venner havde fortalt i mange år det var. Der er heldigvis nogle firmaer, som alle reklamere med, at de har alt det, som man skal bruge, så jeg tog en tur rundt og kiggede på et par hjemmesider og ringede og snakkede med et par stykker.

Derefter var valget faktisk ganske let, for der var en hjemmeside, som virkelig stod som noget ganske særligt, og som noget, der i den grad var gode til at rådgive og vejlede mig til, hvad de mente var nødvendigt. De virkede meget engageret i den ædle kunst at brygge øl.

Nu brygger jeg

Jeg placerede, efter snakken med deres kundeservice, min ordre på bryg selv øl hos dem, og det gik ganske let, for de var gode til at give en hånd.

Prisen for alt fra bryganlæg over termometre til malten var forbavsende lav, det var ikke meget, som de skulle have for det, og til min store overraskelse, så leverede de det også hurtigt, så jeg var heldigvis ikke nødt til at vente i ugevis. Noget, som jeg efterfølgende har fundet ud af at andre leverandører desværre kan finde på at være om at levere varerne.

Jeg har fra starten af brugt dem som leverandører, og de er i dag eneste, som jeg bruger, for de leverer på alle områder det bedste, og de er altid klar med løsninger, hvis man falder i en af de mange faldgruber, der er ved ølbrygning.