Kindle

Alle bøger samlet et sted

Alle bøger samlet et sted

Nogle gange er jeg i humør til en krimi, andre gange til magi og eventyr, og andre gange igen er det noget helt tredje, jeg er i humør til. Derhjemme har det ikke været et problem, for der er alle bøgerne jo, men så snart jeg skal rejse eller have noget til på farten, så har jeg været lidt på de. Hvad skal jeg have med, og hvad hvis jeg ændrede holdning undervejs? Noget der er overraskende aktuelt, når man er mig.

Jeg har skiftet bøgerne ud

Nej jeg har på ingen måde mistet min interesse for at læse. Den lever i bedste velgående, men jeg er gået over til kindle. Alle bøger samlet på et sted. Og der er den store fordel, at en kindle alene kan bruges til læsning. Der er ingen børn, der tigger om at få lov til at lån den til at spille på eller lignende, så jeg kan have den i fred og hygge mig med de gode historier. Det er den primære grund til at jeg valgte den over bøger til telefonen.

Desuden er den meget behagelig at læse på. Jeg kan bedre lide den end netop telefonen, så det har helt sikkert været det rette valg for mig. Den kommer med et stort udvalg af bøger oveni, så det kan ikke blive bedre for mig. Jeg er vild med, at det bare er frit valg på alle hylder.

Jeg havde ikke troet, at en kindle ville få mig til at læse endnu mere, men den effekt har den også haft på mig. Jeg tror det er en kombination af tilgængelighed og udvalg, der gør det. Den er velegnet alle steder, og der er stort set alle bøger i hele verden gennem mit abonnement. Så den bringer mig ud til nye eventyr i bøgernes verden.