kabinekuffert

Fyld din kabinekuffert med timevis af underholdning

Fyld din kabinekuffert med timevis af underholdning

Nogle finder det kedeligt at flyve. Tiden, hvor man sidder indelukket i luftrummet, kan ikke bruges på daglige gøremål eller arbejdsopgaver. Til gengæld er man tvunget til at blive siddende i sit sæde – for det meste uden internetforbindelse – indtil man er landet. Hvis ikke man er mester i meditation, så er det klart, at tiden i flyet kan blive ganske uspændende.

Man kan dog også være dygtig til at pakke sin kabinekufferter med underholdningsmateriale og således fylde flytimerne med fornøjelse. Denne artikel inspirerer dig til at pakke dine kabinekufferter med spændende, sjove og dybsindige indslag til din flyvetur.

Podcasts

Podcasts er henover de seneste år blevet populære blandt mange danskere. Radioprogrammet, der ikke er forstyrret af musik- eller kommercielle indslag falder i mange lytters smag. Podcast-programmer varer som regel mellem en halv time til en halvanden – og udbuddet er kæmpestort. Det er i dag muligt at downloade podcasts om alt fra naturvidenskab til true-crime, samfundskonflikter, samtaleprogrammer og meget mere – alt sammen i podcast-appen eller på særlige app’s lavet af selve podcasten.

Video og film

En sikker underholdningvinder til flyturen er film og serier. Langt de fleste streaming-tjenester tillader deres brugere at downloade et udvalgt arsenal af deres film eller serier til brugerens device. Husk at downloade din ynglingsvideofilm på forhånd, mens du har wifi og vær sikker på solid underholdning i flyveren. 

Bøger

Der er som regel fred og ro i en flyvekabine. Derfor er det også en oplagt mulighed for at få læst den bog, man har haft liggende urørt natbordet det sidste halve år. De fleste nyder at læse – men gør det alt for sjældent. Udnyt muligheden for uforstyrret læsning ved at medbringe en god bog i din kabinekuffert. 

Spil og aktiviteter

Du kan med sikkerhed finde offline spil til din mobile device, som er sjove at give sig i kast med på flyturen. Du kan også være mere old-school og medbringe hyggelige aktiviteter som kryds-og-tværs eller suduko.