tyverisikring

Pas på dit hjem

Pas på dit hjem

Vi har lært af erfaring, at det er på tide, at vi alle begynder at passe mere og mere på vores hjem. Vi kom hjem fra ferie, og så kunne vi se, at vi havde haft ubudne gæster. Vi fik fat i politiet, men politiet kunne kun sige, at der nok ikke ville være stor chance for, at vi fik vores ting tilbage. Vi gennemgik det hele med politiet, og det var tydeligt, de mente, at de låse og det, som vi selv havde gjort for at prøve at gøre det svært for tyvene, ikke var nok, så vi skulle nu til at gøre meget mere for, at vi ikke fik indbrud, for det var ikke noget, vi ville opleve igen.

Sikring hele vejen rundt

Så vi gik nu i gang med at få sikret huset. Vi vidste, at vi skulle have både overvågningskameraer samt nye låse over hele huset. Vi ville også gerne have sikring til vinduerne, og til hele huset vil vi gerne have en alarm. Det vil gøre, at vi føler os mere sikre, både når vi er ude, og også når vi er hjemme.

Vi kiggede rundt, og det var en stor udskrivning, som vi skulle i gang med, hvis vi ville have alle vores ønsker opfyldt.

Vi fandt en god løsning

Vi brugte mange timer, og vi var langt fra at finde noget som helst, men så faldt vi over et sted, som tilbød tyverisikring i Odense. Det lød næsten for godt til at være sandt, men vi kunne læse på nettet, at de havde hjulpet mange, så vi tog chancen og bestilte et uforpligtende tilbud.

Det hele endte med, at vi fik sikret huset efter alle kunstens regler, overvågning, automatisk lys, alarm og sikring af vinduer. Det hele fik vi til en pris, som ikke ruinerede os, og vi var gennem hele processen i trygge hænder, virkelig en dejlig oplevelse, og vi er nu sikret så godt, som vi kan mod ubudne gæster.