Gabor

Sko og støvler

Sko og støvler

Jeg har ikke mange par sko og støvler, men dem, som jeg har, er alle i en god kvalitet, og jeg bruger gerne lang tid på at få dem, som jeg vil have, og sparer sammen. Denne gang har jeg set mig lun på et par sorte støvler fra Gabor. Det er et par støvler, som jeg ved vil kunne bruges både om vinteren og til de kolde aftener, når vi er med ungerne ude til ridestævner. Jeg har flere par Gabor sko i mit skab, og jeg ved, de ikke vil være billige, men det er i en kvalitet, som er alle pengene værd.

Inspiration udefra

En aften til et af ridestævnerne snakkede jeg med en af de andre forældre, og vi fik en snak om fodtøj. Hun handlede på en hjemmeside, hvor priserne var lavere, og du fik kvalitet og en udsøgt service.

Jeg skyndte mig ind på den hjemmeside, og til min store glæde så jeg, at de havde de støvler, som jeg havde forelsket mig i, og til en pris, hvor min pengepung også kunne være med.

Altid godt med en side, der sælger til mange

Da de andre forældre allerede havde brugt denne hjemmeside til at handle på, så turde jeg godt tage chancen, og jeg bestilte med det samme støvlerne og tillod mig samtidig at kigge lidt rundt. De havde et meget stort udvalg, ikke kun i Gabor, men også i andre gode mærker som fx Tamaris, og de havde sko til hele familien, ikke kun til kvinder, noget som jeg vidste, jeg ville benytte mig af med sikkerhed.

Allerede efter nogle få arbejdsdage kom mine støvler, og jeg kunne ved selvsyn se, at kvaliteten var i top. Det er mig en stor overraskelse, at de kan levere så meget kvalitet til en pris, som er så lav, og det er med samme garanti, som andre forretninger giver.