trunki

Vi leger alle de oplevelser, vi har

Vi leger alle de oplevelser, vi har

Når børn oplever noget, der er rigtig sjovt og spændende, så bliver det efterfølgende en del af deres leg, for det er deres måde at holde minderne i live på. Da vi havde været til frisør sammen, så var det frisørsalon, der blev leget hjemme i rigtig lang tid. Og efter vi kom hjem fra ferie, så har vi leget ferie, vi har pakket det, vi skal have med, og vi har leget, at vi spiser frugt og is ved kanten af poolen.

Derfor skulle hun have en kuffert

Det er ikke det samme at pakke det vigtige dukketøj og små figurer i de kasser, vi har derhjemme til legesagerne, og mine håndtasker slår heller ikke helt til hver gang, så derfor måtte jeg finde en kuffert til hende, der kunne fuldende legen. Det er nemlig en vedblivende leg, og det er rigtig sjovt for os alle sammen.

Jeg ledte efter en god kuffert til hende, for det skulle gerne være en, hun også kunne bruge, næste gang det ikke bare var en leg, men en rigtig ferie. Jeg faldt hurtigt for en kuffert fra Trunki, for her var det åbenlyst, at der var kvalitet og design i samme pakke. En robust og holdbar kuffert med solide hjul, der kunne tåle alt det, et barn udsætter den for, og samtidig med et fantastisk design, der lige er noget for et barn.

Lækker og rummelig kuffert til den lille

Jeg bestilte en, som blev leveret på ganske få dage. Stor var glæden, da hun pakkede den op, og straks skulle vi lege ferie. Vi fik travlt med at finde de ting, der skulle med denne gang. Det var nogle bamser og et par af hendes egne kjoler. Det kunne nemt være i kufferten, hvilket bare er fantastisk.

Den skal i hvert fald med, når det næste gang er rigtig ferie.