frugt levering

Noget lækkert til kaffen

Noget lækkert til kaffen

For mange vil det som regel betyde noget, at der ikke er det sundeste udvalg, som for eksempel kage, og sådan var det også hos os i en meget lang periode. Det er vigtigt, at den slags ikke tager overhånd, for selvom det er rigtig lækkert og hyggeligt, så skal vi alle tænke på vægten og vores generelle sundhed.

Gode initiativer på arbejdspladsen

Der er heldigvis gode alternativer og mange muligheder for at leve mere sundt og fornuftigt, men som arbejdsgiver er det altid en balancegang, for det skal være et positivt tilvalg og ikke noget, der trækkes ned over hovedet på medarbejderne. Det sidste vil nemlig ikke give en succes, men tværtimod vil der være en risiko for, at det giver en negativ stemning.

Derfor var vi meget optaget af, om vi ikke kunne finde en løsning, der var til alles bedste, som var sund, og som samtidig ville blive den store succes, vi gerne ville have. Vi kiggede på meget forskelligt, men det var først, da jeg faldt over muligheden for at få en frugtordning, at jeg vidste, at det var det helt rigtige.

Det ville være noget, alle kunne støtte op om, og med et stort, friskt og lækkert udvalg ville der være noget for alle. Efter at have undersøgt et forholdsvist stort marked bestemte jeg, at det skulle være http://www.frugtcompagniet.dk/, der skulle levere godterne til os.

Frisk frugt til tiden

Du kan nærmest sætte dit ur efter dem, for så punktlige er de med leveringerne af frugt. Frugten er desuden altid så frisk, at det nærmest er plukket samme morgen. Desuden ser det altid meget dekorativt ud med bugnende fade i alle afdelinger.

Medarbejderne har desuden taget tiltaget til sig med stor glæde. En frugtordning understøtter en sund livsstil, men det er noget, der gør folk glade. Det gør en sådan ordning helt perfekt for alle parter.