forsinket fly

Den lange ventetid

Den lange ventetid

Jeg havde været på min drømmerejse med en rigtig god veninde i Vietnam. Det var en rejse, vi havde planlagt længe, og endelig var det lykkes. Tre uger med spændende oplevelser rundt om i et lige så spændende land, men Danmark kaldte, og vi skulle hjem igen. Noget senere end forventet, for flyet var ikke just til tiden.

Heldigvis var selskabet godt

Selv efter tre uger havde vi masser at snakke om. Heldigvis, for der er ikke så spændende i en lufthavn, når man sidder og venter og egentlig bare gerne vil i luften og så sove lidt undervejs i flyet også.

Vi benyttede os af netadgangen og drak en masse kaffe. Her faldt jeg over et firma, der på deres hjemmeside oplyste om mulighederne ved erstatning ved flyforsinkelse. Det, vidste jeg slet ikke, var en mulighed, og jeg besluttede meget hurtigt, at det her var noget, vi begge kunne bruge denne ventetid til.

Det var rigtig nemt at få det hele udfyldt, også selv for to trætte rejsende. Meget tid skulle vi heller ikke bruge på det. Men om de kunne svare allerede inden for et døgn, det var jeg nu lidt i tvivl om. Uden grund, for det kunne de bestemt også levere.

Hurtigt svar og hurtig kompensation

Vores kompensation kom også overraskende hurtigt. Selvom de tager et gebyr, så fik vi begge en pæn slat ud af det, for så højt er deres gebyr for deres store arbejde heller ikke. Det er så den første del af vores opsparing til vores næste ferie sammen, som skal gå til Argentina.

Selvom vi begge var mere end bare tilfredse med den service vi fik, så er det ikke et firma, vi håber, vi skal bruge igen. Alene fordi vi håber, at alle andre fly letter til tiden. Gør de ikke de, så ved jeg godt, hvem der sikrer os endnu en kompensation.