lund copenhagen

Tiden er kommet

Tiden er kommet

Tiden er kommet. Jeg har taget den nødvendige snak med min kommende svigerfar og er ved at planlægge at fri til hende, som jeg vil dele mit liv med. Det sidste, som jeg mangler, er ringen. Jeg ved dog, hvilken type jeg og kæresten begge kan lide, og jeg har kigget rundt for at finde den helt rigtige, men det er en stor udskrivning, så jeg har været på jagt efter et sted, hvor jeg kan få den rigtige ring til en god pris.

Dansk design

Både min kæreste og jeg er vilde med designeren Lund Copenhagen og de klassiske ringe med et moderne design, og til mit store held kendte min storesøster til en hjemmeside, https://www.fangels.dk/maerker/lund-copenhagen.html, hvor jeg let kunne få den ring, jeg ville have. Hun havde selv handlet der flere gange. Det var sikkert, at de ikke gik på kompromis med kvaliteten, og de var meget opmærksomme på, at de gav samme garantier og certifikater som forretningerne over hele landet.

Jeg kiggede ind, og til min store overraskelse så havde de lige det, som jeg ledte efter til en pris, hvor selv en fattig studerende kunne være med.

Jeg havde ikke brug for lang tid, før jeg fandt dankortet frem og bestilte ringen. Jeg gik i spænding og ventede derhjemme, for det skulle jo helst ikke være min kæreste, som tog imod den. Det ville være ødelæggende for hele planen.

Levring og kvalitet i top

Heldigvis gik jeg hjemme og var ved at afslutte min kandidatopgave, så jeg kunne holde øje med, hvornår den kom frem.

Jeg blev dog meget forbavset over, at de allerede efter nogle få dage afleverede ringen – hurtig levering, og jeg må indrømme, at min søster havde ret. Kvaliteten var helt i top. 

Skønt med et sted, hvor de ikke går på kompromis med kvaliteten, men stadig sikrer, at der er noget for enhver pengepung, og så får alle samme service. Dejligt.