hair4all

Skægpleje til en rigtig viking

Jeg er en kvinde, som er så heldig at leve i et eventyr. Jeg er gift med en dejlig mand, der er som taget ud af tv-serien “Vikings”. Han er høj, muskuløs, tatoveret og har det flotteste skæg og lange hår. Derudover er han verdens mest rare mand, som er enormt god til børn og menneske generelt. Jeg er selv rigtig glad for gode bøger og kulturhistorie, og han lytter altid interesseret og spørger ind til mine interesser. Fordi det interesserer mig, og han er glad for mig, så interesserer det automatisk også ham – plejer han at sige.

Ud over en dejlig mand, er jeg også så heldig at have et dejligt hus på landet. Vi købte i 2008 et stort stykke skov i Midtjylland. Området er fyldt med hjorte og fasaner, og vi går begge meget på jagt med vores labrador. På grunden lå en gemmel jagthytte, som vi rev ned. Vi byggede en ny bjælkehytte ovenpå fundamentet fra den gamle hytte. Det kan vel snarere kaldes et lille bjælkehus end en bjælkehytte. Vi bruger den til beboelse året rundt, og vi fik bygget mange stor vinduespartier, så hytten er dejligt oplyst og åben at befinde sig i. Selvfølgelig skulle den også have en strejf af gammeldags hygge, så vi murede en rigtig kamin, hvor vi stort set hver aften sidder foran ilden og læser gode bøger. Vores 4 år gamle labrador elsker også at ligge foran ilden om aftenen, særligt om vinteren, hvor det er lidt ekstra koldt. Det er næsten som i et eventyr, når vi alle tre sidder og hygger foran pejsen, mens det sner udenfor.

I 2010 byggede vi en tilbygning til hytten, hvor vi gjorde plads til et par heste. Vi har to Irish Cob ponyer gående, som er utrolig stærke og godmodige. Vi bruger dem blandt andet til at slæbe træ og brænde hjem fra skoven, og så vil vi gerne i fremtiden træne dem op til, at vi kan gå på jagt fra hesteryg med bue og pil. Min mand snakker også om at træne en falk til jagt af kaniner og fasaner, men indtil videre er det vist bare en drengedrøm.

Min mand går utrolig meget op i sit skæg, da både han og jeg er vilde med vikinger og det vilde udseende, som vikinger har. Han bruger også diverse skægperler nogle gange. Når jeg gerne vil forkæle ham lidt ekstra, køber jeg derfor god skægpleje til ham, så han kan gøre sit skæg endnu flottere. Jeg får hjælp og inspiration på blogsiden fra hair4all, som kan anbefales til alle, der er lidt i tvivl om skæg- og hårpleje.