foto på lærred 2

Vægge med fotografiske minder skaber stemning og glæde i hjemmet

Forskere har fundet ud af, at bestemte centre i hjernen aktiveres, når vi ser fotografier af de mennesker, vi elsker. Der sker simpelthen kemiske reaktioner, som er til gavn og glæde for os. Hvorfor ikke udnytte denne opdagelse til fulde og lade nogle af hjemmets vægge dække med fotografier af de nærmeste. Ofte er det en skam, at vores private fotografier blot ses på teknologiske skærme og i fotoalbums. Med Sumopix’ fremragende service kan du få de bedste fotografier sat på lærreder og dagligt glæde dig over, at motiverne pryder dine vægge. Det sætter et helt unikt og personligt præg på hjemmet.   

Sådan bestiller du

Har du nogle fotografier, som du gerne vel have påsat et lærred, skal du blot uploade billederne på Sumopix’ hjemmeside. På hjemmesiden finder du desuden gode beskrivelser af mulighederne med foto på lærred og en meget oversigtlig prisliste. Det kan godt betale sig lige at læse om mulighederne, så har du et større overblik og kan vælge det, der passer bedst til dit foto. Derefter skal du tage stilling til format, størrelse, tykkelse og kvalitet af det eller de lærreder, der skal bruges til dine fotos. Når dette er gjort, kan du sende din bestilling af sted, og du vil modtage dit foto på lærred i løbet af 3-5 hverdage. Vær i øvrigt opmærksom på, at grafikere kigger de uploadede fotos igennem og tjekker, at opløsningen og billedkvaliteten er god. Sumopix går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker, at vores kunder skal være 100 % tilfredse med resultatet.

En god gaveidé

Ønsker du at give en personlig gave, der varmer modtageren om hjertet, kan et foto på lærred være en oplagt idé. Du kan bl.a. glæde din ægtefælle eller bedsteforældre med fotolærreder af særlige øjeblikke i samværet, der blev indfanget af kameraet. Det er nemt, billigt og personligt.