sirius lyskæder

De hyggelige lyskæder til det kolde tid

De hyggelige lyskæder til det kolde tid

Der findes ikke noget hyggeligere end lyskæder, når det er mørkt og koldt udenfor. Især ved juletid er det helt fantastisk med de fine kæder på buskene eller træerne udenfor i haven eller indenfor rundt om vinduet. Det varme lys, de sender ud, er med til at fjerne alle triste tanker, men også den påtrængende vinterdepression, der så småt er ved at få taget i en, når dagene langsomt bliver kortere. 

Med Sirius lyskæder er det lidt nemmere at komme igennem vinteren. Du kan helt selv vælge, om du skal have fat i en lang kæde, der skal hænges op over hoveddøren, et lysnet, der passer fint til busken i haven, eller om du i stedet har lyst til at sidde inde i din stue og kigge ud på de fantastiske lystræer eller de små lys, der fint kan placeres i mindre lanterner og stilles på trappen eller terrassebordet udenfor. 

 

Det kan også være, du i stedet ønsker at dekorere det indvendige med lidt julebelysning, for så er det naturligvis også en mulighed. Her finder du igen utallige muligheder, hvis du vælger det danske mærke Sirius. Uanset om du ønsker oplyste små juletræer til vinduet, eller du i stedet er interesserede i at pynte med små lysende troldegrene eller måske søde små englelys, finder du det helt sikkert i Sirius’ sortiment. Du finder eksempelvis et stort udvalg af Sirius-produkter på den side http://www.eloglys.dk/shop/sirius-julebelysning-167s1.html

Selvom det er hyggeligt med levende lys indendørs, er det i virkeligheden rigtig dårligt for dig, fordi de skaber et dårligt og usundt indeklima. I stearin og endda også i lys lavet af soja og bivoks, er der nemlig en masse farlige kemikalier, der ender i luften, når vi brænder lys af. Sirius har derfor lavet batteridrevne fyrfadslys og bloklys, der til forveksling ligner rigtige lys, men i stedet bruger batteri.