Overvågning

Så blev det vores tur

Så blev det vores tur

Vi har læst og hørt så meget om, at der bliver begået hærværk af utilpassede unge, men vi har indtil nu være forskånede for det. Men i de sidste par uger har der været et par påsatte brænde på legepladsen, og der har været omfattende hærværk på biler omkring legepladsen, så nu vil grundejerforeningen have overvågning, så vi kan finde dem, som står bag det.

Vi har ikke det største budget, så vi var tvunget ud på internettet for at finde nogen, som kunne levere det, som vi gerne ville have til en god pris. Det lykkedes dog ikke i første omgang, og vi skulle igennem 3 uger med tiltagende hærværk, ballade og tyverier fra biler og skure i området, før vi ved hjælp af nogle venner fik navnet på en hjemmeside, hvor de havde købt deres kameraer til overvågning af deres rasteplads.

God service og gode priser

Vi skyndte os i bestyrelsen at undersøge hjemmesiden, og vores kasserer tog en snak med deres kundeservice, og så var vi klar til at handle. For de var meget kompetente, og de var gode til at rådgive os, så vi fik det, vi skulle bruge og ikke en masse unødigt udstyr. 

Vi bestilte, så vi fik overvågning af legepladsen, og så måtte vi vente på, det blev leveret, men det gik heldigvis hurtigt, for allerede efter nogle få arbejdsdage kom det, vi havde bestilt, og vi fik det hurtigt sat op. Kvaliteten var helt i top, det var let at sætte op og få til at fungere, og det hjalp, for vi fangede dem, som havde lavet så meget ballade.

Vi anbefaler klart firmaet til andre, som står og skal bruge udstyr til overvågning, for det er ikke billigt at få det klaret. Ofte er der også en lang levering, men ikke hos dem. De leverer hurtigt, rådgiver dig professionelt, og prisen er så absolut til at klare.