Ikke kategoriseret

En rigtig flydesofa

En rigtig flydesofa

Der er flere og flere ting, der kan købes på nettet, og møbler er en af dem. Det er bare noget, hvor jeg synes det er svært, for ja målene er der styr på, men er den sofa, du har kigget på, lige så flot i virkeligheden? Er stoffet lige så lækkert? Er siddekomforten så god, som det påstås? Det og mere til har altid fået mig til at være tilbageholdende med at købe møbler online, selvom det er her, priserne helt sikkert er bedst.

Andres erfaringer

Jeg havde nemlig fundet den perfekte sofa på nettet. På Nicehome.dk, hvor der var den perfekte flydesofa med masser af plads til hele familien, og hvor vores lille bord kunne passe perfekt i midten, mens vi alle kunne slænge os til familiehygge i weekenderne. Modellen hedder Dalton, og ikke kun har den plads til at vi alle kan ligge og fyde, den er samtidig fyldt med opbevaringsplads og kan forvandles til en stor sovesofa.

Jeg var bare i tvivl. For selvom det var lige det, jeg gerne ville have, så kendte jeg ikke kvaliteten, hjemmesiden eller noget som helst andet. Selvom den på ingen måde er dyr, hvilken altid trækker op, så der er penge til sjovere ting, så kunne det nemt blive købt for billigt. Heldigvis for mig, er der andre, der gerne deler deres erfaringer med at handle på nettet, og som fortæller både om deres oplevelser med firmaer på godt og ondt, men også og de varer, der har fået leveret.

En blog om interiør

Jeg faldt for eksempel over http://nice-interior.dk, hvor andre fortalte om forskellige møbler. Herunder om den mageløse Dalton, som jeg så gerne ville have. Jeg havde ikke læst mange indlæg, før jeg var sikker på, at jeg uden problemer kunne bestille den hos Nicehome. Emærket giver selvfølgelig en sikkerhed, men det siger ikke så meget om selve kvaliteten af varerne, der sælges.

Det gjorde alle de andre personer til gengæld, og det var tydeligt, at de også var tilfredse med kvaliteten i det, de fik. Så nu har jeg også en Dalton, og det er umuligt at fortryde den sofa, for en er lige det, jeg havde drømt om. Den er perfekt at slænge sig i, men den er lige så fantastisk hvis der er mange gæster, der alle skal kunne sidde komfortabelt. Desuden kan alt rod nemt lige pakkes af vejen i den, hvis der er lidt for travlt med den sidste oprydning, inden det ringer på døren.