byStroom

Pusletasker, der er både praktiske og flotte

Pusletasker, der er både praktiske og flotte

En pusletaske er uundværlig, når du skal noget med børnene. Om det er en tur rundt om hjørnet eller noget, der tager længere tid, så skal du kunne have det hele med og gerne samlet på et sted. Det skal være nemt at finde alt fra bleer og pudder til mad og rent tøj, og ligger det hele i et stort rum, så kommer det til at blive mere end bare besværligt. Derfor er en pusletaske en rigtig god idé, for her er der mange mindre rum, så det hele kan ligge i en sirlig orden, så det er nemt at se, hvad der lige skal fyldes op inden den næste tur ud af huset.

Det stilfulde valg er muligt

Pusletasker har et minus. Det er desværre et ret stort et, for de er nemlig som regel klodsede og grimme. Jeg ved godt, de opfylder et formål, men derfor kunne de godt være sådan, at du rent faktisk nyder at gå rundt med den. Jeg vidste, jeg skulle have den klar inden fødslen, for bagefter ville jeg ikke have så meget tid. Men terminsdatoen rykkede tættere og tættere på og stadig ingen taske.

Heldigvis har jeg læst rigtig mange blogs om det at være mor, og i min jagt på flere inspirerende blogs fandt jeg en, der nævnte byStroom pusletaske. Her var der virkelig potentiale, for det, disse tasker har, som ingen af de andre kan prale med, er et flot design. Der er flere modeller at vælge imellem, så det gik fra at være et fravalg af alt, jeg indtil da havde fundet, til at skulle udvælge den ene, som jeg bedst kunne lide.

Jeg valgte en til sidst

Jeg kiggede billeder og flere billeder, og jeg kiggede på farver på de forskellige modeller, men i sidste ende skulle jeg jo træffe et valg. For mig blev det en Bea i en mørk grå farve. Selvom de alle er flotte, så har jeg ikke fortrudt. Der er plads til det hele, og der er endda også plads til, at jeg kan have mit eget rum til mine ting, som er til at finde med lethed.

Jeg er næsten ked af, at jeg kun har brug for en pusletaske, at det ikke er lige som med almindelige tasker, hvor der altid er plads til mindst en til i en anden farve, størrelse eller facon, men jeg overvejer, om det ikke er muligt at bestille en til alligevel. Bare for min egen skyld.