Ikke kategoriseret

Ikke to er ens

Ikke to er ens

Lige meget hvor meget vi leder, så er der ikke to hjem, som er ens. Der er altid forskelle, for den stil, som vi bruger til at indrette vores hjem med, og alt andet i vores liv som tøj, er en personlig stil, som er lige så unik som vi selv er.

Søg inspiration

Det er derfor en god idé, at du søger inspiration, så du ikke som jeg ender med at stå i møbelcentret og være forvirret og ikke ane, hvad jeg faktisk gerne ville have til stuen. For en sofa er ikke bare en sofa, det kan være mange andre ting, og der er så mange forskellige, at hvis du skal sidde i dem alle, inden du bestemmer dig, så skal du afsætte en hel weekend som minimum, før du kan begynde at tage en beslutning.

Jeg var så heldig at en ven anbefalede mig bloggen http://indretningsbloggen.dk, hvor jeg kunne læse om de mange ting, som du skal være opmærksom på, inden du kaster dig ud i at trave møbelforretningerne tynde. Du kan lære, hvordan du måler op, så du ved hvilke sofaer, som vil passe ind, du kan læse om de forskellige designs, som måske vil passe dig og din families stil bedre, og du kan læse om materialer, og hvordan du vælger det, som er mest holdbart, hvis du har dyr og børn som bruger sofaen til dagligt.

For der er bestemt materialer, som er lettere at rengøre, og som kan forbehandles til at sikre, de ikke tager så let imod pletter. Det er jo mange gange en stor investering, som du skal beskytte så godt som muligt.

På bloggen er der gode muligheder for at få ideer og høre, hvordan andre har grebet det an, inden de tager på weekendudflugter til bolighuse og bruger timer og dage på at finde det rigtige.

Store muligheder i at overveje valget

jeg ved, at jeg fik meget glæde ud af finde ud af, at vi kunne få senge til børnene, hvor der også er opbevaring i, det giver en masse ekstra muligheder og meget mere plads, når der er mulighed for at kombinere seng med et skrivebord, som kan foldes ud, og skuffer og andre ting, som let kan bruges til at opbevare legetøj, så det ikke ligger over hele værelset. Det er jo med at holde bare en smule orden i hverdagens kaos.

Jeg kan kun anbefale dig at gøre dit forarbejde, inden du tager afsted, det vil spare dig tid og på denne blog er der alt det, som du skal bruge, til at få inspiration og få gjort alt dit forarbejde.